TRABZON / SÜRMENE - Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi

Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi

Adres
SOĞUKSU MAH. MUAMMER DERELİ 2 SK. HASAN SADRI YETMIŞTIR ANADOLU LISESI BLOK NO 1 SÜRMENE / TRABZON
Vizyon
Okulumuzun "Türkiye çapında akademik ve teknolojik yeniliklere imza atan, eğitimde, bilimde, sanatta, kültürde ve sporda başarılı olmaya çalışırken, fiziki yapısı yeterli, donanımı güçlü, çalışanları ve öğrencileri mutlu, mezunları toplumda ve iş hayatında aranan, takdir edilen bireyler olmasını" istiyoruz.
Misyon
Çağımızın bilgi toplumunda öğrenmeyi zorunlu bir ihtiyaç kabul eden, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri inceleyen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılan, kendini sorgulayan, kendi aklıyla düşünebilen, değerlerinin yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, hoşgörü, çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, demokratik, laik bireyler yetiştirmektir.
Merkezi Kalorifer
Ulaşım karayoluyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Karadeniz Bölgesi’nde, Trabzon İline bağlı bir ilçe olan Sürmene, doğusunda Of, güneydoğusunda Dernekpazarı, güneyinde Köprübaşı ilçeleri, güneybatısında Gümüşhane ili, batısında Araklı ilçesi, kuzeyinde de Karadeniz ile çevrilidir. İlçenin 2000 Yılı genel Nüfus Sayım sonuçlarına göre; toplam nüfusu (köy ve beldelerle beraber) 42.256’dır.
İlçe merkezinde, il merkezine uzaklığı 35 km´dir.
İBAN:TR610001000249483354515001